מזון העתיד

מתוך סדרת ההרצאות 'מדעי בעיר' בשיתוף החממה החברתית

רביעי, 09.02.22, 19:00

לרכישת כרטיסים לאירוע באולם>>> לחצו כאן

לרכישת כרטיסים לאירוע בזום>>>לחצו כאן

נגיש

לפרטים נוספים:

046030800

שתפו

מרצה: פרופ' יואב ליבני, פרופסור חבר בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. עמוד בראש המעבדה לביופולימרים למזון ובריאות.

מזון העתיד

הגדילה באוכלוסיית העולם מביאה לגדילה בצריכת מזון ובפרט מזון מן החי, שייצורו גורם לניצול מדאיג של משאבי טבע, קרקע ומים. לכך יש השפעות הרסניות על העולם, ובפרט בזירוז משבר האקלים, והפגיעה בסביבה ובמגוון הביולוגי, ובבריאות האדם, בנוסף לעניין המוסרי של סבל בעלי חיים. כך לא ניתן להמשיך עוד זמן רב וחייבים לחשב מסלול מחדש לטובת הדורות הבאים. כתוצאה, מתרחשת בימים אלה מהפכה עולמית בתחום המזון (המכונה כעת "פודטק") בדגש על תחליפים לבשר, דגים, חלב וביצים - כגון בשר מתורבת, תחליפים צמחיים, פרמנטציה מדייקת, הדפסת מזון בתלת מימד ועוד. ישראל הינה בין המובילות במהפכה גלובלית חשובה זו.

******

19:00 תחילת ההרצאה 

 

פרטים נוספים:

אורך ההרצאה כשעה | מחיר כרטיס לאירוע: 35 ש"ח (מחיר אחיד לכלל הנרשמים) או שימוש במינוי מועדון תרבות

למידע נוסף אנא השאירו פרטים וצוות המוזיאון ייצור עמכם קשר, תודה