סדנת קינוחים יפניים

מנחה: טל שימיזו קוקשי

חמישי, 07.03.19, 17:30

אזלו הכרטיסים

נגיש

לפרטים נוספים:

077-3638497

שתפו

סדנת קינוחים יפניים

בהנחיית טל שימיזו קוקשי, מרצה ללימודי יפנית ומנחה של סדנאות לבישול יפני
 

הנכם מוזמנים למפגש ייחודי של הכנת קינוחי סתיו יפניים.

 ביפן ארבע עונות השנה מורגשות מאוד, לכל עונה הייחוד והיופי שלה. ניתן לראות את השפעות העונות על הבישול המסורתי ובעיקר על הכנת המתוקים היפניים – עולם שלם של יופי ואסתטיקה לצד טעמים מופלאים.

 במפגש עם טל נלמד את טכניקות ההכנה הביתיות של מטעמי הסתיו המתוקים ונכיר מרקמים וחומרי גלם חדשים, מפתיעים ומיוחדים.

משך הסדנה: שעתיים וחצי

בית קיש, סמוך למוזיאון טיקוטין לאמנות יפנית
עלות השתתפות: 240 ₪ | גמלאים ונוער (עד גיל 18): 220 ₪ 
 
מספר המקומות מוגבל | מומלץ להזמין כרטיסים מראש
לפרטים נוספים והרשמה: 077-3638497

למידע נוסף אנא השאירו פרטים וצוות המוזיאון ייצור עמכם קשר, תודה