האמן היפני צוצ'ידה אליה נולד בשנת 1974 בטוקיו. שלא כיפנים רבים אשר קראו חוברות מאנגה (manga; קומיקס) בקביעות בילדותם ובנעוריהם, צוצ'ידה לא גילה עניין בנושא. אך מגיל צעיר חלם להיות אמן והצטיין בלימודי האמנות. כשלמד בבית הספר התיכון אושפז בבית חולים לצורך ניתוח. חברה שבאה לבקרו שם הביאה לו חוברות מאנגה של האמן יושידה סנשה (Yoshida Sensha). בחוברות הופיעו סיפורי קומיקס קצרים שכל אחד מהם מסתכם בארבע תמונות בלבד (מבוא, התפתחות, מפנה ומסקנה). הדבר שעורר את אהבתו של צוצ'ידה למאנגה היה היכולת של יושידה להפוך עניין שבשגרה לדבר מופלא ופנטסטי בסיפור קומיקס כה קצר.
כדי להגשים את חלומו להיות אמן החליט צוצ'ידה ללמוד במקום שאין בו סטודנטים יפנים רבים כמו באירופה וארצות הברית. מכיוון שאביו נוצרי מכת המאקויה (Makuya), הידועה באהדתה לישראל, הוא הגיע בשנת 1998 ללמוד אמנות בבצלאל. בשנת 2003 שב צוצ'ידה ליפן ולמד אנימציה באקדמיה לאמנות. הוא עיצב ביפן דמויות אנימה (anime; אנימציה) ומאנגה עבור חברות המפתחות תוכנות של משחקי מחשב, ובהן "גנבריון" (Ganbarion), החברה השנייה בגודלה בתחום זה. כמו כן עיצב דמויות למשחק פלייסטיישן של חברת סוני. לאחר שנה שב לישראל. בארץ הוא מתפרנס בעיקר כמעצב ומאייר, ומלמד ציור אנימה ומאנגה.
בתערוכה זו בחר צוצ'ידה להתמקד בנושאים הקרובים לישראל וליהדות, אך בגרסה עתידנית. כך למשל הוא מתאר בעבודתו הכותל הדיגיטלי (Deji-kabe), איך יראה הכותל המערבי בעתיד - מסך מחשב ענק הרגיש למגע יד. במקום פתקים המוחדרים עמוק בין חריצי האבן יעבירו המאמינים את המסרים לאלוהים ואת הבקשות ממנו בכתיבה ישירה בעט דיגיטלי על המסך. מאנגה זה מגולל את סיפורה של ילדה קטנה שהוריה השאירו אותה לבד. אף על פי שאינה יהודייה או דתייה, ידיד משכנע אותה ללכת אל הכותל הדיגיטלי לבקש מאלוהים להשיב את הוריה. הילדה תמהה מהי כתובת האי־מייל של אלוהים, האם יש לו אינטרנט מהיר וכמה הוא משלם על המנוי לספק האינטרנט; המאנגה "שימי ודלי" (Shimi to Deri) מספר את סיפורם של שמשון ודלילה, המתוארים בקומיקס של צוצ'ידה כספרים במספרת צמרת. דלי מקנאה בשימי, מאחר שהוא מצליח למשוך לקוחות רבים יותר. היא מספרת אותו בצורה מזעזעת, אך לבסוף מסתבר ששימי המקריח חובש פאה שקיבל מחבר, והוא חרד מתגובתו לאחר שיראה את הפאה המסופרת.
צוצ'ידה גם יצר לתערוכה כרזות לסרטי אנימציה. אחת הכרזות היא לסרט המגולל את סיפור המבול. להבדיל מנוח המקראי, נוח העתידני עומד להפליג ביחד עם בעלי החיים בספינת חלל חדשנית ומתוחכמת. בכרזה אחרת הוא מתאר את המן ואסתר התוהה מה יהיה גורל העם יהודי.
בתערוכה גם ניתן לראות איך אנו הישראלים נראים בקומיקס יפני. בעידן שבו נשים כבר מתקבלות לקורס טיס, הכרזה "הטובות לטיס הטובים לטייסות" נראית מציאותית למדי. בתמונה נראים טייסת וחייל ומאחוריהם מטוס קרב בצבע ורוד.
באנימציה ובמאנגה היפניים נהוג לצבוע את השיער של הדמויות השונות בכל צבעי הקשת. צבע השער מסייע להבחין בין הדמויות ובמרכיבי אישיותם. לדמות מרכזית גברית יש בדרך כלל שיער בצבע שחור וזאת כדי להבדילה מדמויות של גברים אחרים ששערם עשוי להיות בצבעים שונים. צבע השיער של דמות בעלת כוחות מיוחדים עשוי להיות מוזר במיוחד. שיער אדום יכול להעיד על נשמה או רוח החודרת כדיבוק לדמות או על דמות חסרת בושה ובעלת ביטחון עצמי. שיער בלונדי יכול להעיד על אינטליגנציה או על ילדותיות. ורוד נראה בדרך כלל אצל נערות או נשים צעירות. זהו צבע עליז ושמח המשווה לנערה מראה חמוד (kawai). צבע ירוק מעיד על דמות טובות לב שלעתים טועה בדרכה אך לבסוף מוצאות את דרך הישר. שיער כחול יכול להעיד על דמות ביישנית, חמודה, חכמה ומצחיקה. שיער אפור מעיד על דמות בעלת כוחות נסתרים או בעלת אינטליגנציה גבוהה. שער לבן אצל דמות צעירה מעיד על כבוד ואצילות.
צוצ'ידה אליה טוען שהוא פשוט אוהב צבעי שיער שונים ובדרך כלל אין להם משמעות מיוחדת בעבודותיו, פרט אולי לשער הסגול־ורוד. במסורת היפנית הצבע הסגול קשור לאצולה ולחכמה."'אך בימינו", אומר צוצ'ידה, "זהו הצבע שמעדיפים צעירים פוחזים".
סגנון הציור של צוצ'ידה שואב את שורשיו מעבודתו על איורים למשחקי וידיאו, שם פעמים רבות הדמויות נראות מציאותיות יותר מבחינה אנטומית. כמו כן רמת הפירוט גבוהה יותר בדמויות של צוצ'ידה מאשר במאנגה, שם הדמויות בדרך כלל מצוירות בשחור לבן ובקווים כלליים. לדמויות המאופיינות בטוב לב וברגישות צוצ'ידה מצייר עיניים עגולות, אך גדולות פחות מן העיניים המצוירות בדרך כלל באנימה ובמאנגה. לדמויות מרושעות, דוגמת המן, צוצ'ידה מצייר עיניים צרות ויוקדות אש.
צוצ'ידה מושפע בעיקר מיצירותיו של רנג'י מוראטה (Renji Murata), מעצב הדמויות למשחקי הווידאו והאנימציה, המוצגות בהם כאנושיות יותר. אך מוראטה משתמש בצבעים שקטים מאלה של צוצ'ידה. לאחרונה ניכרת אצל צוצ'ידה גם השפעה של האמן גו טאקאוצ'י (Go Takeuchi) שדמויותיו נראות כמיזוג של דמויות יפניות ומערביות.